top of page

PODMIENKY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

V zmysle § 55 ods.5 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si Vás týmto dovoľujeme informovať o používaní cookies a na možnosť zmeny nastavenia svojho prehliadača pre prípad, že Vám aktuálne nastavenie využívania cookies nevyhovuje.

  • Čo sú cookies?

  • Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (napr. počítača, smartphona alebo tableta). Súbory cookies sa ukladajú do adresára pre súbory vášho internetového prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila.

  • Prečo si ponechať nastavenie Cookies?

  • Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je teda na Vašej slobodnej vôli. Je však potrebné vedieť, že v prípade zmeny ich nastavenia môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.

  • Prečo používame cookies?

  • Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby. Naše stránky používajú súbory cookies na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti. Vďaka nim Vám vieme priniesť lepší zážitok na internete. Súbory cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

  • Súhlas s používaním cookies

  • Ak navštívite naše webové stránky, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies, nevykonáte zmenu nastavení vášho internetového prehliadača a pokračujete v návšteve našich webových stránok považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

  • Ako si môžem zmeniť nastavenia Cookies?

  • Tieto odkazy na stránky Vám ukážu, ako môžete kontrolovať svoje nastavenia cookies cez Váš internetový prehliadač. Pokiaľ zmeníte tieto nastavenia, uplatnia sa nielen pre naše stránky, ale aj pre všetky ostatné stránky, ktoré navštevujete cez Váš internetový prehliadač.

Internet Explorer Google Chrome | Mozilla Firefox

Oldtimer Rally Classic Club o. z. [ďalej iba ORCS-C], so sídlom Hliny 1316/139, 01707, Považská Bystrica, IČO 53960670 používa na tejto webovej stránke súbory cookie, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenia reklamy, prispôsobenia zobrazenia webových stránok www.orcs.sk. Cookie pre meranie návštevnosti webstránky a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu našej spoločnosti. Cookie pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook. Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu. Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „OK“, ktorá nasleduje za upozornením v hornej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Tento web používa súbory cookie od Googlu na poskytovanie služieb a analyzovanie návštevnosti. Vaša adresa IP a používateľský agent sa zdieľajú s Googlom spolu s metrikami výkonnosti a zabezpečenia s cieľom zabezpečiť kvalitu služieb, vytvárať štatistiky používania a rozpoznávať a riešiť zneužitie.” Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookie. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookie pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Zhromaždené cookie súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, ktorú prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookie súbory sú následne spracované spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Berte prosím v úvahu, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,

  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,

  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

ORCS-C zhromažďuje na svojich webových stránkach www.orcs.sk nasledujúce súbory cookies:

oldtimer rally classic 23.png

------

bottom of page